Hvad er psykoterapi og hvad er NLP

Hvad får jeg ud af at gå i terapi?

Når du går i terapi, får du sat fokus på dig selv og din adfærd. Hvad du gør og hvem du er. Du får en unik chance til at dykke dybere ind i dig selv og får nye perspektiver. Det er trygt faciliteret af mig som terapeut, der skaber rammen og guider dig igennem. Jeg guider dig til at mærke din følelse, og på den måde bliver forandringen virkelig for dig med det samme. 

 

Jeg hjælper mine klienter med: 

 • Angst Læs mere om angst
 • Stress
 • Depression
 • Vaner og gamle mønstre fra barndommen
 • Traumer
 • Grænsesætning
 • Relationer - Hvordan fungerer du i dine relationer, og hvordan udvikler du dem
 • Kommunikation imellem mennesker
 • Parforhold - Hvordan udvikler du dit parforhold og hvad kan du selv gøre anderledes
 • Hvordan du får mere selvværd eller selvtillid

 

Hvad kan jeg helt specifikt få ud af at bruge penge og tid på coaching og terapi?

 • Få blik for hvad der forhindrer dig i at gøre ting, du gerne vil
 • Få skubbet dine forhindringer og gamle mønstre af vejen, så du får banet vejen for den forandring du ønsker
 • Få bedre selvtillid og selvværd til at leve dit fulde potentiale

 

Hvad er terapi?


I terapien går vi ind i dine følelsesmæssige udfordringer og traumaer. Vi arbejder dybere, og kommer ind i betydningen og værdien for dig. Det skaber en langsigtet mening med den forandring, du har brug for at skabe i dig. Vi arbejder med dine ressourcer, som vi styrker, og vi arbejder dine perspektiver, hvormed du ser din fortid, nutid og din fremtid. Vi arbejder med det der forhindrer dig i at gøre det, du længes efter og drømmer om. 

Jeg arbejder ud fra NLP modellerne og principperne, som er en måde at være aktiv i sessionen. Vi arbejder med dine ressourcer, perspektiver og værdier. 


Hvad er værdien for dig som klient?

Jeg ser det giver værdi for mine klienter, når de kan se sig selv i et mere positivt lys, og lærer at ændre deres tanker og følelser om sig selv, til at være mere realistiske og positive. Herved opnår de mere overskud og nærvær i deres relationer, og herved kan de agere, som den de egentlig ønsker at være. Jeg ser dem finde mere energi, overskud og glæde til det de længes hen imod at lykkedes i. 

Når vi bevæger os ind i betydningen, følelsen i kroppen, hvilken værdi det har for os, så kan vi mennesker skabe den forandring vi ønsker. Vi finder mening i livet. 

Jeg arbejder med at mine klienter kommer til at mærke, hvem de egentlig er, og hvor de gerne vil hen. De lærer at sætte sunde grænser for sig selv, og at bruge dem i deres relationer. 

Samlet set giver terapien dig en unik mulighed for selvopdagelse, vækst og forandring. Ved at arbejde med mig terapeut kan du overvinde forhindringer som angst, stress og dårligt selvværd. Gennem denne proces opnår du ikke kun en dybere forståelse af sig selv, men også evnen til at sætte sunde grænser og skabe meningsfulde forandringer i dit liv. Terapi er en investering i dit mentale og følelsesmæssige velvære, og det kan være nøglen til at opdage din sande identitet og værdi i livet.

Jeg tilbyder både sessioner fra mit kontor og online. 

Kontakt mig for en forsamtale, hvor jeg kan fortælle mere, og vi kan afstemme forventninger. 

Det siger klienterne: 

"Når jeg går herfra terapi med dig Astrid, så er min verden forandret. Jeg er i stand til at tænke og handle anderledes med det samme."

"Jeg oplever, at når jeg sætter grænser på den nye måde, så bliver jeg respekteret på et nyt niveau."

"Det er meget fantastisk. Jeg har søgt efter min følelse længe, og du har på en session hjulpet min ind til at finde og mærke følelsen. Tak."

"Jeg kan se mig selv i et nyt perspektiv, og bekymrer mig ikke længere om, hvad "folk" tænker om mig. Jeg har mindre overtænkning, og mere klarhed."