Astrid Kaj Dahl

NLP Master Coach og Psykoterapeut stud.

Hvem er jeg

 

Om Mig - Astrid Kaj Dahl, NLP Psykoterapeut

Jeg hedder Astrid Kaj Dahl, og jeg har været NLP coach i mere end 10 år. I juni 2024 afslutter jeg min uddannelse til NLP Psykoterapeut, hvilket markerer en milepæl i min rejse inden for psykoterapi.

Min Baggrund

Jeg bringer en rig erfaring på 30 år fra det private erhvervsliv med mig. Jeg er bankuddannet og har haft lederroller, samt har en HD i Organisation og Ledelse fra CBS. De seneste 15 år har jeg arbejdet inden for softwareudvikling i komplekse organisationer som Agile Coach. Her har jeg coachet ledere og lederteams, faciliteret High Performing Teams og arbejdet med Agile og Scrum metoder.

Min Vision

Nu dedikerer jeg mig fuldt ud til coaching og psykoterapi. Min mission er at hjælpe mennesker med at nå deres længsler og omdanne deres drømme til virkelighed igennem personlig udvikling. Jeg ønsker at støtte mennesker i at skabe det liv, de drømmer om, gennem effektive NLP-teknikker og psykoterapeutiske metoder.

 

Astrid Kaj Dahl

 

Uddannelse og Certificeringer

Jeg har taget mine NLP uddannelser hos NLP Huset i Valby, en førende institution inden for NLP uddannelse. Du kan læse mere om NLP Huset her.